Bliv aktiv i din lokale kreds eller netværk

Det er en høj prioritet for os i FN-forbundet at udvikle og understøtte den lokale forankring af Verdensmålene og at sikre en bredere forståelse for FN's betydning og globalt ansvar.

Vi har lokale kredse i København, Nordjylland og på Fyn, og mere uformelle netværk i Aarhus og Viborg. De afholder debatter, deltager i festivaler, blander sig i den lokale politiske debat… og meget mere.

Gennem dit medlemskab af FN-forbundet kan du være med og sikre at globalt ansvar også får rod i dit lokalområde. Er det noget for dig? Så kontakt os på fnforbundet@fnforbundet.dk eller kontakt dem direkte:  

FN-forbundet Fyn | Vores yngste kreds, der blev etableret i 2018. Følg med på deres Facebook-side eller kontakt formand Caroline Amena Lauritsen på amenaagathe@gmail.com 

FN-forbundet København | Vores ældste kreds, der har haft rigtigt meget vind i sejlene de sidste par år. Blandt - meget - andet stod de bag initiativet til civilsamfundets skyggerapport på Københavns Kommunes implementering af Verdensmålene. Følg med på deres Facebook-side eller kontakt formand Fidahije Saliji på fidahije@hotmail.com​ for at høre mere. 

FN-forbundet Nordjylland | Kom til familien i 2014 og har siden afholdt en lang række aktiviteter i og omkring Aalborg og været engageret i flere samarbejder med bl.a. Aalborg Universitet og Aalborg Kommune - ikke mindst i forbindelse med Bæredygtighedsfestivalen og etableringen af Aalborg Kommunes Bæredygtighedsråd. Følg med i deres arbejde på deres Facebook-side eller kontakt formand Finn Reske-Nielsen på finnreskenielsen@gmail.com

I Aarhus og Viborg har vi netværk, der på samme måde står bag forskellige arrangementer. Er du interesseret i at blive engageret i FN-sagen i dit lokalområde, kan du kontakte Kurt Mosgaard (Viborg) på k.mosgaard@hotmail.com eller Kurt Nielsen (Aarhus) på Kurtnielsen.kn@gmail.com. Dem kan du også følge på Facebook.