Skoletjenesten

Varier undervisningen med spændende rollespil om internationale problematikker, der hjælper elevernes forståelse for FN og internationale forhold gennem leg og læring.

Skoletjenesten laver rollespil, brætspil og oplæg til grundskoler, ungdomsuddannelser og højskoler m.fl., der er med til at give eleverne forståelse for verdenssituationen og internationale forhold. Alt sammen med udgangspunkt i FN's arbejde med klima, udvikling, menneskerettigheder samt fred og konfliktløsning - og ikke mindst Verdensmålene. 

Skoletjenesten består overvejende af unge frivillige, der brænder for at give eleverne en forståelse for FN og internationale forhold - og ikke mindst en bevidsthed om den globale verden, de er en del af. Da det er frivillige kræfter har vi ikke et bookingsystem - og ej heller mulighed for at rykke ud på besøg alle dage, men kontakt os, så finder vi ud af det: fnforbundet@fnforbundet.dk

Find den skoletjeneste, der ligger nærmest dig - og læs mere her om hvad de enkelte skoletjenester tilbyder i øjeblikket:

Skoletjenesten København

Skoletjenesten Aarhus

Skoletjenesten Odense

Skoletjenesten Aalborg

 

Har du haft besøg af Skoletjenesten, vil vi blive glade for, hvis du vil hjælpe os til at blive bedre ved at udfylde dette evalueringsskema.